De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Tuigpaarden en hackney concours Hellendoorn

IVM WARMTE VERPLAATS NAAR 10 AUGUSTUS!!!

Op zaterdag 27 juli 2019 organiseert Menclub de Helderse Voerluu haar jaarlijkse concours voor tuigpaarden en hackney’s. De wedstrijd vindt plaats bij manege ’t Oale Spoor begint om half elf en duurt tot ongeveer vijf uur.

Op het programma staan achttien aangespannen rubrieken, waaronder enkele kampioenschappen. Ook zijn er tuigpaarden onder het zadel.

Traditioneel op dit concours zijn de streekrubrieken voor Welsh pony’s en de boerenaanspanningen, met menners uit de omgeving Hellendoorn. Net als vorig jaar is er een rubriek voor de mini’s: kinderen rijden aangespannen met hun pony’s. Zij zullen zoveel mogelijk verkleed aan de start komen.
In de pauze rond het middaguur wordt een muzikaal optreden verzorgd door de Stuwzangers uit Vilsteren. Voor de kinderen is er een zandbak en een springkussen.