De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Rodeofeesten Heino 2019

Rodeofeesten Heino 2019

Op 7 en 8 september 2019 is het weer zover. Het janken van de motoren, de geur van verbrande koppelingsplaten en vlammen vanonder de motorkap; Rodeofeesten Heino zal weer een waar spektakel worden!

Op 7 en 8 september 2019 is het weer zover. Het janken van de motoren, de geur van verbrande koppelingsplaten en vlammen vanonder de motorkap; Rodeofeesten Heino zal weer een waar spektakel worden! Ook dit jaar organiseert carnavalsvereniging de Sökkestoppers de jaarlijkse Rodeo Feesten Heino. Aan de Rozendaelseweg 26a zullen dit jaar op zaterdag vele tientallen coureurs strijden om de koppositie tijdens de tik ‘m an race. Na een aantal voorrondes zullen de finalisten van de lichte, middel en de zware klasse uit gaan maken wie zich een jaar lang, de snelste van de Heinose Highway mag noemen. Dit jaar is de baan verlengd, waardoor de snelheden hoger zijn. Een langere baan betekent langere manches en meer spektakel. Dit wil niemand missen! De zondag wordt traditioneel ingevuld met de Auto Rodeo. Ook hier is gekozen voor een grotere arena. Een grotere arena geeft de matadoren meer kans om elkaar met een goede klap uit te kunnen schakelen. De greppels worden met zorg uitgegraven zodat er maximaal rodeo kan worden gereden. Wie nu nog in de greppel beland is met recht een echte greppelkoning. Elk jaar melden zich weer meer dan 100 deelnemers die in de lichte, middel en zware klasse het gevecht met elkaar aan gaan. Uiteraard is er ook dit jaar de toegift in de vorm van een wrakkenmanche. Iedereen die zijn machine nog aan de praat krijgt mag deelnemen aan deze alles vernietigende laatste titanengevecht. Elk jaar verbaast publiek zich over de opgevouwen koekblikken die zich toch nog over de Heinose Highway weten te slepen. Elk jaar proberen wij de Rodeo Feesten te verbeteren. Vorig jaar kregen wij het verzoek om in de aanstaande editie iedereen met zijn of haar “eigen” startnummer te kunnen laten starten. Daar komen wij jullie met alle plezier tegemoet. Vul bij het aanmelden in het veld ‘opmerkingen’ je startnummer van voorkeur in. Wij zullen waar mogelijk, dat startnummer aan jou toewijzen. In dit geval telt; wie het eerst komt wie het eerst maalt. Bij dubbele startnummers zullen wij contact opnemen met de laatste aanmelding www.sokkestoppers.nl/rodeofeesten-heino-2018/