De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

"Humor in de Kerk"

Marius van Dokkum Humoristisch werk (reproducties) en tekeningen

Deze expositie laat de bezoeker plm. 35 humoristische reproducties zien van de schilder, tekenaar en ontwerper Marius van Dokkum, Ugchelen.

De opening van deze zomerexpositie heeft plaatsgevonden op zondagmiddag 7 april j.l. en deze zomerexpositie wordt afgesloten tijdens Open Monumentendag (14/15 september 2019).

Marius van Dokkum, geboren in 1957 te Andijk, studeerde aan de Christelijke Akademie voor Beeldende Kunsten in Kampen, met als hoofdvak illustratie. Na de akademie vestigde hij zich in Apeldoorn, waar hij tot op dit moment werkzaam is als schilder, illustrator, tekenaar en ontwerper. Zijn schilderijen bestaan uit stillevens, portretten en vrije onderwerpen. De vrije onderwerpen hebben vaak iets humoristisch over zich.