De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kick-Off

Dé opener van het nieuwe schooljaar en het culturele seizoen. De Kick-Off vindt plaats op de Nieuwe Markt in Deventer en kiest dit jaar niet voor één grote act, maar voor 5 acts. Snelle, Donnie, Leafs, Merol en Hato staan op de poster. Daarnaast is de samenwerking met Vediland nieuw, hét Guilty Pleasures en R&B feest van Deventer zorgt voor een feestgarantie voor, tijdens en na de Kick-Off.

Snelle heeft in Deventer geen introductie meer nodig, de rapper ging platina met zijn nummer ‘Scars’ en doet nu mee in de eredivisie van de Nederlandse hiphop. Zijn eigen hometown Deventer en zijn band met het Burgerweeshuis zijn een gouden (of platina) combinatie voor de Kick-Off 2019.

Rapper Donnie a.k.a. MaraDonnie a.k.a. De Fenomeen is misschien wel dé cult-rapper van Nederland. Met geheel eigen extravagante stijl en fashion statements – bedenker van de Snelle Planga – en voorliefde voor bamischijven komt Donnie Deventer op z’n kop zetten.

MEROL, op eerste gezicht een brave dame, maar na de nummers ‘Hou Je Bek En Bef Me’ en ‘Lekker met de Meiden’ was Nederland op slag verliefd (of verbaasd?). Leafs Sensei liet Deventer vorig jaar al eens op haar grondvesten schudden in het Burgerweeshuis en brak vorige zomer óók Lowlands compleet af!! HATO maakte eerder al furore op Vunzige Deuntjes, Beachmasters en ADE. Misschien wel de beste urban dj van dit moment komt de Nieuwe Markt in vuur en vlam zetten!

Na de Kick-Off gaat het feest in Het Burgerweeshuis door met de VEDILaND Kickoff Afterparty Helaas zijn hier maar 500 kaarten, dus als je zeker wilt zijn van deze belachelijk dikke afterparty kan je nu je kaartje halen. LET OP: VOL = VOL

TICKETS: via burgeweeshuis

De Kick-Off is een productie van Burgerweeshuis en wordt mede mogelijk gemaakt door: Saxion, Aventus, Gemeente Deventer in inDeventer..