De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Fietstocht "De Boer Op"

Ook dit jaar wordt er door de LTO en Vrouwen van NU uit de gemeente Lochem de fietstocht "De Boer Op" georganiseerd. Een fraaie route van ongeveer 35 km langs diverse bedrijven en door divers landschap.

Een zeer afwisselende fietstocht qua landschap en bedrijven wordt dit jaar verreden in de omgeving van Laren-Exel, de lengte zal ongeveer 35 km zijn en is ook te doen met een scootmobiel. Er is de mogelijkheid om een melkveebedrijf, paardenmanege, vleesveebedrijf, biologisch melkgeitenbedrijf en een zorgboerderij te bekijken. Tijdens de lunchpauze, halverwege, kun je genieten van heerlijke pannenkoeken. De start is tussen 10.00 en 11.30 uur in Exel. De te bezoeken bedrijven sluiten om 16.30 uur hun deuren. Er is eventueel een mogelijkheid om de route met de auto te rijden, geef dit bij de start aan, dan krijgt je een aangepaste routebeschrijving mee. Voor inlichtingen: 0573-421285.