De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Rondrit Paardentram

Een bijzondere kennismaking met de binnenstad van Deventer is een rondrit met de paardentram. In juli en augustus staat de paardentram, getrokken door twee statige Friese paarden of luxe schimmels, iedere donderdag en zaterdag klaar om u in ruim een half uur kennis te laten maken met de historische binnenstad.

De centrale opstapplaats is op het stadsplein de Brink, ter hoogte van het terras van ijssalon Talamini. De paardentram wordt gereden door stalhouderij Schouwink. Iedereen kan van deze bijzondere toeristische attractie genieten: een ritje met de paardentram is aan te bevelen voor jong en oud!

Data rondritten 2019: Iedere donderdag en zaterdag in juli en augustus (m.u.v. tijdens grootschalige evenementen).

Rondrittijden: (vanaf startpunt de Brink, terras Talamini) 12.00 uur – 12.45 uur – 13.30 uur – 14.15 uur – 15.00 uur – 15.45 uur

Prijs kaartje op Paardentram (alleen contante betaling, geen pin): Volwassenen € 6,- Kinderen tot 12 jaar € 4,-

De Deventer Paardentram is ook te reserveren voor groepen. Inlichtingen en reserveringen: VVV Deventer afd. Groepsarrangementen.