De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Open Air Biljart toernooi

Biljartoernooi tussen de koeien 2019

Zuidleo DOS organiseert voor het vierde jaar op rij een Open Air biljarttoernooi! In de frisse lucht kan men in teams van 3 deelnemen aan de varianten libre, bandstoten en 3-banden. Iedereen kan deelnemen, van amateur tot prof!

Midden in het open veld tussen de koeien worden op meerdere tafels verschillende spelvarianten gespeeld. In recreant- en actief poules wordt er gestreden om de 1e plek.

Actief In de actief poule spelen de meer gevorderde biljarters in teams van verschillende biljartverenigingen tegen elkaar, wat vaak mooie en spannende partijen oplevert.

Recreant De recreant poule is bedoeld voor biljarters welke minder vaak spelen of voor mensen die graag kennis willen maken met de sport. In deze poule ligt het niveau wat lager, wat ook de drempel lager maakt voor mensen die nog nooit gebiljart hebben, maar het toch graag eens zouden proberen. Voor de een betekent dit een eenmalige gezellig aangelegenheid, voor de ander betekent dit misschien wel de start van een nieuwe sport!

Sfeer proeven Het biljarten in de open lucht te midden van een kudde koeien maakt het extra bijzonder. Spelers komen dan ook naar het toernooi om het eens ‘mee te maken’. Niet biljarters komen ook op het evenement af om de wedstrijden te bekijken en van de gezellige sfeer te proeven.

Programma

 1. Zuidloolands 2019

  Zuidloolands 2019

  Zuidloolands, Bathmen

  Zuidleo DOS organiseerd opnieuw het mooiste feest van het hele tentfeestseizoen! Samen met jullie maken we er weer een onvergetelijk weekend van!

 1. Finaledag Zuidleodos Open Air Biljart toernooi

  Finaledag Zuidleodos Open Air Biljart toernooi

  Zuidloo, Bathmen

  Rondom de finales is er live muziek van Brook Duo speciaal voor de wat oudere vanaf ongeveer 13:30u. Aansluitend op de finales is er smiddags een optreden van Johnny And The Gangsters Of Love. Deze groep speelt allerlei muziek live vanuit hun Cadilac voor jong en oud! Er is de hele dag vanaf ongeveer 13:00u tot savonds ongeveer 22:00u van alles te doen voor jong en oud!