Open Air Biljart toernooi

Biljartoernooi tussen de koeien 2019

11 - 13 jul 2019

Zuidleo DOS organiseert voor het vierde jaar op rij een Open Air biljarttoernooi! In de frisse lucht kan men in teams van 3 deelnemen aan de varianten libre, bandstoten en 3-banden. Iedereen kan deelnemen, van amateur tot prof!

Midden in het open veld tussen de koeien worden op meerdere tafels verschillende spelvarianten gespeeld. In recreant- en actief poules wordt er gestreden om de 1e plek.

Actief In de actief poule spelen de meer gevorderde biljarters in teams van verschillende biljartverenigingen tegen elkaar, wat vaak mooie en spannende partijen oplevert.

Recreant De recreant poule is bedoeld voor biljarters welke minder vaak spelen of voor mensen die graag kennis willen maken met de sport. In deze poule ligt het niveau wat lager, wat ook de drempel lager maakt voor mensen die nog nooit gebiljart hebben, maar het toch graag eens zouden proberen. Voor de een betekent dit een eenmalige gezellig aangelegenheid, voor de ander betekent dit misschien wel de start van een nieuwe sport!

Sfeer proeven Het biljarten in de open lucht te midden van een kudde koeien maakt het extra bijzonder. Spelers komen dan ook naar het toernooi om het eens ‘mee te maken’. Niet biljarters komen ook op het evenement af om de wedstrijden te bekijken en van de gezellige sfeer te proeven.

Wanneer

-
-
-

Contactinformatie

Zuidleodos
Blankenadijk 4
7437 PR Bathmen

Contactinformatie

Zuidloolands
Blankenadijk 4
7437 PR Bathmen

Contactinformatie

Zuidloo
Blankenadijk 2
7437PP Bathmen