De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

KUDDE Natuurtheatervoorstelling

Een wandeling met een schaapskudde tijdens zonsondergang. De Sallandse Heuvelrug als decor voor filmprojecties. Onderweg wordt je een verhaal toegefluisterd over een moedige man die besluit de kudde te verlaten. Ga je mee?

Wandel mee met een schaapskudde over de Sallandse Heuvelrug. Als de avond valt verschijnen er filmprojecties op de natuur.

Acteur Hans Dagelet (bekend van o.a. Familie Kruys en Het Nationaal Toneel) vertelt het verhaal van Zenon; een moedige man die besluit de kudde te verlaten. Een sprookje voor volwassenen over de moed die het vergt om te worden wie je werkelijk bent.

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ontmoeten natuur en cultuur elkaar op de heide en in het bos.

Deze interactieve voorstelling is geschikt voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Gepaste kleding en dichte schoenen zijn aanbevolen. Niet geschikt voor mindervaliden. Honden zijn niet toegestaan.

Speeldata: 21 t/m 25 augustus en 28 augustus t/m 1 september 2019. Kijk voor meer info op: www.kudde.org