De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bestuur VHBK exposeert in het Kulturhus

In het kader van het 10-jarig bestaan van de Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) verzorgen de 6 bestuursleden van 4 juni tot en met 26 september) deze eerste expositie in het Kulturhus.

Na deze expositie wordt in de maanden oktober en november nog twee groepsexpositie van leden van de VHBK gehouden en vindt de jaarlijkse EtalageKunstRoute plaats, eveneens met werk van leden van de VHBK. In deze eerste expositie zijn kunstwerken te zien van voorzitter Arjan Hakkert (schilderijen), secretaris Hans Wissink (foto’s), penningmeester Arjan de Ruiter (diverse kleine beelden) en van de bestuursleden Gerrie Oplaat (keramiek en aquarellen), Wim Kwakernaak (schilderijen en tekeningen) en Dirk van Brink (keramiek en foto’s). De expositie kan bezichtigd worden van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

Inlichtingen (ook over het lidmaatschap van de VHBK): vhbk@live.nl en facebook.