De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ribs & Blues

Het beste bluesfestival van Europa

Ribs & Blues is één van de en misschien wel het beste bluesfestival van Europa. Niet voor niets kregen ze al drie keer de European Blues Award voor het beste blues festival. In totaal 21 acts uit binnen –en buitenland komen tijdens de Pinksterweekend naar het grootste gratis toegankelijke roots & bluesfestival van Nederland!

Ribs & Blues is één van de en misschien wel het beste bluesfestival van Europa. Niet voor niets kregen ze al drie keer de European Blues Award voor het beste blues festival. In totaal 21 acts uit binnen –en buitenland komen tijdens de Pinksterweekend naar het grootste gratis toegankelijke roots & bluesfestival van Nederland! Het affiche is opnieuw een mooie mix van gevestigde namen en opkomend talent in alle roots & blues(rock) verwante stijlen. Daarnaast biedt het festival traditioneel heel veel entertainment voor jong en ouder. Internationaal straattheater, een groot Kidsadventureland en een festivalmarkt. En het festival is bekend om de heerlijke spareribs die je zeker moet proeven. Elk jaar worden er circa 4500 kilo aan spareribs verkocht! Kijk hier voor het programma en meer informatie.