De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vaar mee met koninklijk jacht Piet Hein

Op dinsdag 2 en woensdag 3 juli ligt het Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ afgemeerd aan de Wellekade in Deventer. Op deze dagen is het mogelijk om met dit bijzondere jacht mee te varen tijdens diverse rondvaarten op de IJssel. Koop nu uw kaarten via de VVV Deventer (Brink 89).

Prinsenjacht Piet Hein is het nationale huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. In 1937 was de Piet Hein ook al eens aanwezig in Deventer, toen met Prinses Juliana en Prins Bernhard aan boord. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historisch jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat van een motorjacht mag worden verwacht.

Maak gebruik van de unieke kans om kennis te maken met dit Koninklijke Jacht. Vaar mee, waai uit op het dek en geniet van het prachtige IJssellandschap!

Vaartijden dinsdag 2 juli: 13:00 - 15:00 uur 16:00 - 18:00 uur 19:00 - 21:00 uur

Vaartijden woensdag 3 juli: 10:00 - 12:00 uur 13:00 - 15:00 uur 16:00 - 18:00 uur

Kaarten kosten € 17,50 p.p. en zijn verkrijgbaar bij de VVV Deventer (Brink 89 - Penninckshuis).

Maximaal 30 personen per rondvaart, dus koop op tijd uw kaarten! Let op: Aan boord van de Piet Hein worden geen consumpties geschonken. Wel is het toegestaan om zelf een flesje drinken en eventueel kleine versnapering mee aan boord te nemen.

Vaart u mee?