De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Sand in the City

Deventer, Koekstad, maar in de maand augustus wordt Deventer omgetoverd tot zandstad. Op het Grote Kerkhof kun je naar hartenlust spelen en kastelen bouwen in een gigantische zandbak. Schep je mee? Voor de grote mensen zijn er zitjes onder de parasol om te genieten van een hapje en drankje.

Bak feestelijke zandtaartjes, graaf tunnels en ga van de glijbaan in de grootste zandbak die je ooit hebt gezien, midden in de binnenstad.

Wat is er allemaal te doen? Elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur - Maak je eigen zandsculptuur! Elke donderdag van 14.00 tot 18.00 uur - Workshops en proefjes met OYFO het museum voor Kunst en Techniek Elke vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur - Schminken en spelen

Ontmoet Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel op zaterdag 17 augustus.

Sand in the City is een initiatief van Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO). Wij zetten ons in voor de economische ontwikkeling van Overijssel: voor leefbare binnensteden, vitale bedrijventerreinen en levendige kantoorlocaties. Wij bestaan dit jaar 10 jaar en vieren dit jubileum graag met jou!