De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kunstfietsroute ‘Kunst van Hier tot Ginder’

Fietsroute door het prachtige Sallandse landschap met een jaarlijks wisselend beeldende kunst- en theaterprogrammering op bijzondere locaties. Dit jaar zijn dat (historische) boerenerven, bomenlanen, een kwekerij, kapschuur, prachtig aangelegde tuin en kleine dorpen. De lengte van de fietstocht is ongeveer 32 kilometer en geheel bewegwijzerd. Voor gezinnen met kinderen is er een verkorte route van 17 km. De route voert door het buitengebied van de gemeente Deventer.

Pech onderweg met uw fiets tijdens de Kunstfietsroute? Geen probleem: Op alle locaties is een fietspomp en bandenplaksetje aanwezig. Bent u niet in de buurt van een locatie bel dan naar 06-57015438 en u krijgt een tijdelijke leenfiets. Uw fiets wordt dan naar uw opstaplocatie gebracht.

Het programmaboekje is gratis. Wilt u alle voorstellingen zien? Plan dan vooraf uw fietsroute en gebruik beide dagen!

Fiets huren tijdens de Kunstfietsroute? Jan Stam Fietsverhuur (tevens verhuur e-bikes) T: 0548- 366802 / 06 - 20397268 E: info@janstamfiets.nl