De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Gratis inspiratiesessie Hoe kan ik mijn dromen als creatief ondernemer waarmaken?

Op 23 mei starten we bij de Creatieve Coöperatie met de gratis inspiratiesessie ’Hoe kan ik mijn dromen als creatief ondernemer waarmaken?’ Met informatie over de financierings-mogelijkheden van een onderneming en een toelichting op het leerprogramma Route Ondernemerschap en de adviestrajecten.

De Creatieve Coöperatie Zwolle biedt in samenwerking met Cultuur+Ondernemen en de Provincie Overijssel de komende 2 jaar diverse bijeenkomsten aan over cultureel ondernemerschap en financieringsmogelijkheden. Dit traject route-o is speciaal ontwikkeld voor culturele ondernemers, kunstenaars, creatieve makers en culturele organisaties in de provincie Overijssel.

Met inspirerende sessies, een-op-een gesprekken en het leerprogramma Route Ondernemerschap, verwerven kunstenaars en creatieve makers tijdens het traject inzichten en vaardigheden om hun kunstenaarschap zakelijk verder te professionaliseren.