De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Brocante-, boeken- & Vinyl markt

& Koopzondag

Nijverdal staat wederom in het teken van de Grote Nijverdalse familiedag. Die dag is er zowel een grote brocante markt als een boekenmarkt en vinylmarkt in ons gezellige centrum.

Midden in het gezellige centrum van Nijverdal tref je tussen 11.00 en 17.00 uur tientallen kramen aan waar brocanteurs uit het hele land hun prachtige authentieke brocante en antiek verkopen. Daarnaast zijn er vele boekenstands en stands met platen van allerlei muziekstijlen en uit verschillende tijdperken.

Ook de vernieuwde Grotestraat is afgesloten van verkeer en wordt gezellig ingericht. Op de markt kan je terecht voor een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage. Voor de kinderen hebben zijn er diverse leuke activiteiten en natuurlijk kun je genieten van heerlijke versnaperingen of uitrusten op één van de sfeervolle terrassen. Met recht een Nijverdalse familiedag dus!

De winkels zijn geopend en parkeren is gratis. Onze ervaring leert dat het deze dag altijd super gezellig is in ons dorp. Duizenden mensen bezoeken ons compacte centrum om lekker rond te snuffelen bij de vele stands en in de winkels die geopend zijn.