De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Beleef het buitenleven tijdens de Schuilenburg Herfstfair!

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt de Schuilenburg Herfstfair plaats op landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Tijdens de 3-daagse fair kunt u genieten van het goede leven en struinen langs de vele leuke kraampjes!

“Genieten met de hoofdletter G” “Na twee geslaagde edities, komt er natuurlijk een vervolg in 2019” van de Schuilenburg Herfstfair. Landgoed Schuilenburg biedt de fair een uiterst geschikte locatie met een knusse boomgaard, horecagelegenheid en mini haven met fluisterboot en kanoverhuur. De Herfstfair biedt veel producten die te maken hebben met het buitenleven, en natuurlijk met de herfst. Denk aan mooie kachels en vuurkorven, prachtige vesten en stoere laarzen. Maar omdat het ook de tijd is om het weer gezellig te maken in het huis vind je er mooie plaids, bijzondere woonaccessoires en vele lekkernijen.

Rondvaarten, demonstraties en workshops Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een mooie vaartocht over de Regge. Ieder uur vertrekt er een boottocht die de bezoekers laten genieten van de Regge. De schipper vertelt onderweg allerlei wetenswaardigheden over deze unieke rivier en de herkenningspunten in de omgeving.
Maar er is natuurlijk nog meer. Op een echte fair mag live-muziek niet ontbreken en ook de demonstraties met roofvogels zijn er weer op alle dagen van de fair. Zoals het een echte fair betaamt, is er ook voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Voor het definitieve programma en de details kunnen de bezoekers het beste van te voren even onze website www.schuilenburgherfstfair.nl checken.

Smullen van lekkers met een herfsttintje Een laatste aspect wat een dagje Schuilenburg Herfstfair helemaal af maakt, is natuurlijk lekker eten. In de Sagenschuur wordt bijvoorbeeld heerlijke Hot Chocolat geserveerd met een flinke toef slagroom en marshmallows. Ook is er natuurlijk koffie thee en fris te verkrijgen. Op het fairterrein staan diverse food aanbieders met heerlijke een balletje gehakt, overheerlijke soepen en andere lekkernijen. De bezoekers kunnen zich een hele dag vermaken op de fair. Genoeg redenen dus om 4, 5 of 6 oktober alvast in je agenda te reserveren.