De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bruisend Nijverdal

Voor de negende keer op rij storten we ons in september 2019 vijf dagen lang in Bruisend Nijverdal. De organisatie van de feestweek Bruisend Nijverdal belooft ons weer een superprogramma.

Van 4 tot en met 8 september 2019 gaan we weer knallen in Nijverdal! De organisatie van de feestweek Bruisend Nijverdal belooft ons weer een superprogramma. Met Davina Michelle, Miss Montreal, The Dirty Daddies, Django Wagner, Snollebollekes en Tino Martin op de bühne van de feesttent wordt het een supervet feest.

Het programma voor de editie 2019 zal voor ieder wat wils zijn. Cultuur, goede muziek, feest, nostalgie, eten, drinken, ondernemerschap en vooral veel gezelligheid.

Programma

 1. Davina Michelle

  Davina Michelle

  Feesttent Bruisend Nijverdal, Nijverdal

  Goed nieuws voor alle Davina fans! Davina Michelle komt naar Bruisend Nijverdal 2019! Ook dit jaar hebben we op de donderdagavond van Bruisend Nijverdal weer een supergaaf programma waar we enorm trots op zijn.

 1. Miss Montreal

  Miss Montreal

  Feesttent Bruisend Nijverdal, Nijverdal

  Met frontvrouw Sanne Hans op het podium weet je: er moet gedanst worden!

 1. Meezingmiddag voor senioren met Door Merg en Been

  Meezingmiddag voor senioren met Door Merg en Been

  Markt

  Speciaal voor ouderen organiseert de stichting Bruisend Nijverdal op vrijdagmiddag 7 september van 14.00 – 16.00 uur een gezellige ontmoetingsmiddag onder genot van de muzikale noten van levensliederenkoor “Door Merg en Been”.

 1. Groot Nijverdalse Pubquiz

  Groot Nijverdalse Pubquiz

  Markt, Nijverdal

  Al enkele jaren een heel groot succes, daarom mag dit onderdeel in 2019 niet ontbreken. Op vrijdag 6 september om 20.00 uur is het tijd voor de Grootse Nijverdalse Pubquiz, in samenwerking met het Haarles Feest.

 1. DJ Harry en The Dirty Daddies

  DJ Harry en The Dirty Daddies

  Markt, Nijverdal

  We sluiten de Pubquiz tijdens Bruisend Nijverdal op vrijdagavond af met een supertoffe afterparty met spektakelband The Dirty Daddies. Deze bruisende coverband haalt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken.” Daarnaast staat ook DJ Harry op de bühne.

 1. Sport- en Cultuurfestival

  Sport- en Cultuurfestival

  centrum, Nijverdal

  Op zaterdag 7 september organiseren ZINiN en Team Sport van Gemeente Hellendoorn het Sport- en Cultuurfestival. Verenigingen en aanbieders van sport, kunst en cultuur uit de gemeente krijgen de kans om zichzelf tijdens dit evenement te presenteren.

 2. Django Wagner

  Django Wagner

  Feesttent Bruisend Nijverdal, Nijverdal

  Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”. Hij is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit.

 3. Tino Martin

  Tino Martin

  Feesttent Bruisend Nijverdal, Nijverdal

  Zaterdagavond 7 september bouwen we onze tent weer helemaal om tot de gezelligste kroeg van Nijverdal. Niemand minder dan Tino Martin staat deze avond op de bühne. Reserveer de datum vast in je agenda!

 4. Dennis van Dam

  Dennis van Dam

  Al vanaf zijn 15e pakte hij de microfoon, zingen is zijn passie. Maar de echte bekendheid in de regio pakte Dennis met zijn debuut op het Mega Piratenfestijn in 2006

 5. John West

  John West

  Markt, Nijverdal

  Als de term ‘the hardest working man in show business’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West kans maken op die geuzennaam.

 1. Bruisende kerk in Nijverdal

  Bruisende kerk in Nijverdal

  Op zondag 8 september, om 9.30 uur, is er Bruisende Kerk in Nijverdal. Wij vieren dan de Oecumenische dienst in samenwerking met alle kerken. Het thema dit jaar is: Samen is veel leuker!

 1. Brocante-, boeken- & Vinyl markt

  Brocante-, boeken- & Vinyl markt

  centrum, Nijverdal

  Nijverdal staat wederom in het teken van de Grote Nijverdalse familiedag. Die dag is er zowel een grote brocante markt als een boekenmarkt en vinylmarkt in ons gezellige centrum.

 1. Snollebollekes

  Snollebollekes

  Feesttent Bruisend Nijverdal, Nijverdal

  Nondeju wat een feest act! Bekend van Vrouwkes, Snollebolleke en Links Rechts Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties.