De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kinderrommelmarkt

Na het grote succes van de vorige kinderrommelmarkten wordt er zaterdag 24 augustus opnieuw een rommelmarkt georganiseerd in het centrum van Nijverdal.

Leuk voor alle kids die nog even een zakcentje willen bijverdienen voor de zomervakantie, of leuke spullen willen scoren.

Kinderen kunnen hun speelgoed, kleding en andere gebruikte spullen verkopen om zo hun portemonnee nog even te spekken voor de vakantie.

De rommelmarkt duurt van 9.00 tot 13.00 uur. De koopwaar wordt uitgestald op het Keizerserf en deels Willem Alexanderstraat.

Daarnaast is er volop vermaak met diverse kinderattracties, dus extra gezellig en leuk om op de markt te staan of de markt te bezoeken. Ideaal voor alle kids die nog even een zakcentje willen bijverdienen voor de zomervakantie, of leuke spullen willen scoren.