De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Grote Kick-Off

Met de Grote Kick-Off opent Deventer het nieuwe studiejaar en het culturele seizoen 2019/2020 op het Grote Kerkhof. Twee avonden live muziek met grote nationaal bekende artiesten.

Het programma van 2019 volgt.

Het terrein is alle avonden vanaf 19.00 uur toegankelijk. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.burgerweeshuis.nl maar ook bij Plato, Praamstra en de VVV-winkel.

De Grote Kick-Off is een initiatief van Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer. Partners van de Grote Kick-Off zijn Saxion Hogeschool, Aventus Vereniging Cultuur Grote Kerkhof en De Stentor.