De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Deventer Stadsfestival

De vierde editie van het Deventer Stadsfestival vindt dit jaar plaats in het Rijsterborgherpark (toegang via Stationsstraat) op zaterdag 13 juli 2019 van 13:00 tot 00:00 uur. Het festival kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, het brede aanbod voor jong en oud gecombineerd met lekker eten en topartiesten. Bovendien zijn er vele activiteiten voor het gehele gezin. Een dag waar Deventer naar uit kijkt!

Programma volgt.

Tickets en meer informatie Tickets zijn verkrijgbaar via de website en alle Primera winkels in Nederland. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €19,- (excl. service-kosten). Ook zijn er groepstickets (vanaf 5 personen) verkrijgbaar voor €16,50 (excl. service-kosten).

Alle informatie en updates over het Deventer Stadsfestival is te vinden op De website: www.deventerstadsfestival.nl De Facebookpagina: www.facebook.com/Deventerstadsfestival/ De Instagrampagina: www.instagram.com/deventerstadsfestival/