De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Literair Concert met Arthur Japin

Het Open Fanfare Orkest geeft als eerste fanfareorkest in Nederland een concert met een volledig literair thema, in samenwerking met de bekende auteur Arthur Japin. Het orkest staat op de bühne samen met de bekende auteur Arthur Japin. Hij zal de muziekwerken belichten en inleiden met citaten uit eigen werk, gedichten en korte filosofische uiteenzettingen vanuit de literaire invalshoek.

Op het programma staan o.a. het romantische ‘Romeo & Julia’ van componist Sergej Prokofjev, het dynamische ‘The Candide Suite’ van Leonard Bernstein en het prachtige werk ‘I Shall Love But Thee’ van Jan van der Roost. Sopraan Irma ten Brinke zal de zangpartij in dit werk voor haar rekening nemen.

Het literair concert wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting LIRA Fonds, Gemeente Deventer, Gemeente Zwolle en Prins Bernard Cultuurfonds Overijssel