De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kerkpleinmarkt

De kerkpleinmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement en vindt dit jaar plaats op 14 september 2019.

De kerkpleinmarkt is een veelzijdige markt met verschillende kramen. Denk hierbij aan etenswaren (zoals puddingbroodjes, salades, poffertjes, taarten, gerookte forel, etc.),bloemstukken, 2e handskleding, rommelmarkt, kaarten en 2e handsboeken. Tevens is er tijdens de markt ook gedacht aan de kinderen. Zij kunnen de haren laten knippen of vlechten, geschminkt worden, eendjes vissen of springen op het springkussen. Voor de mensen die van een avontuurtje houden is er een speciale verloting via het Rad van Fortuin en kan er meegedaan worden aan het bieden op aangeboden diensten tijdens de Dienstenveiling.

Open Schildkerk
Tijdens de markt is de Schildkerk geopend voor belangstellenden. En er zullen op diverse momenten korte concerten gegeven worden door de diverse koren.

Doelen 2019
Vanuit de diaconie zijn voor dit jaar de volgende doelen vastgesteld:
1. Vrienden van Eltheto en de Schutse
2. Education Matters Program van FCF Thailand, door Mark en Annemarie Bak in Thailand ( hoofddoel van deze organisatie is om kinderen aan de rand van de samenleving op school te houden tot de middelbare school is afgerond)

Vanuit het College van Kerkrentmeesters wordt dit jaar het opgehaalde bedrag besteed aan het aanschaffen van digitale (leer)middelen voor de catechisaties.

Meer informatie Voor meer informatie over de kerkpleinmarkt kun je contact opnemen met Marjan ten Hove tel: 0548-544530 of 06-40299239.