De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Lammie's liefde voor naald en draad

Expositie

Een overzichtstentoonstelling van mevrouw Lammie Steenhuis-Wierenga. De tentoonstelling belicht haar liefde voor textiel met werkstukken in diverse technieken, o.a. weven, merklappen, patchwork, kleding etc.

Mevrouw Steenhuis-Wierenga, geboren en getogen in Garmerwolde(Gr.) verhuisde in 1959 naar Holten. In 1955 is ze lid geworden van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen, tegenwoordig Vrouwen van Nu. Jarenlang gaf ze diverse handwerkcursussen in Holten. Maar ook provinciaal en landelijk was ze actief in diverse commissies en besturen.