De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Beer is Los

Summer Edition

Voor een zinderende start van je zomervakantie kunnen op zaterdag 13 juli de bikini’s en shorts weer aan voor een superzwoele zomeravond vol toffe bands en coole drankjes.

De Reeperbahner Stimmungsmacher bijten de spits af deze zomeravond. De band staat al jaren garant voor een geweldig spektakel vol hits in Reeperbahner-rock ’n roll-versie.
Voor de Hollandse meedeinhits moet je bij de Surinaamse Drent Zwarte Jannes zijn, die inmiddels niet meer weg te denken is uit menig kroeg en feesttent.
Zorg dat je op tijd uit het zwembad bent voor de Chrystal Dream U2 Experience want zij brengen vanavond een fantastisch muzikaal eerbetoon aan de Ierse band U2. Deze één van de best gewaardeerde U2 tribute bands van Nederland is een absolute must voor het programma van De Beer is Los.
Wil je lekker loungen met een cocktail onder een palmboom en genieten van De Zware Jongens? Dit Friese duo staat garant voor een hilarisch doe-en-zing-mee-feest dus zorg wel dat je vooraan staat bij het podium voor toppers als De Kneu en de Lege Krattenwals!
Als de zon dan eindelijk onder gaat, brengen de stoere Daredevils een muzikale blikseminslag van astronomische proporties met een tornado van classis en actuele hits. En met de party dj act van de happy-høkers Beatcrooks, die freestylend de beste house beats en foutste feestmuziek uit de speakers laten knallen, heeft deze editie van De Beer is Los een waardige afsluiter.

Meer info vindt u op www.beerislos.nl en op www.facebook.com/beerislos.
Foto's zijn gemaakt door Keunepaparazzi Gerrit Willems.