De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Splose feest 2019

Dit jaar staat het Splose feest iets eerder op de kalender dan u van ons gewend bent, namelijk 24, 25 en 26 mei!

De vrijdagavond start als vanouds om 20.00u in de feesttent aan de Espelodijk met de jaarlijkse revue Splo löt zich wier hörn, een gezellige avond vol spetterende optredens, humor, dans en zang waarbij de lokale Splose actualiteit natuurlijk niet vergeten wordt. Na afloop nemen dj Boontje en dj Beestje op geheel excentrieke wijze het feeststokje over tot in de kleine uurtjes.
Op zaterdagmorgen vertrekt om 11.00u vanaf de Okkenbroekseweg de optocht, een bonte stoet van praalwagens en loopgroepen. Daarna volgen op het feestterrein vanaf 14.00u de kinderspelletjes en het verdere middagprogramma.
De zaterdagavond mag u zeker niet missen: het wordt weer ommeunig brekk’n met Høken met De Heinoos en hakken met dj Dark Raver! Op zondagmorgen kunt u vanaf 11.00u deelnemen aan de heerlijke brunch met aansluitend de verloting. Vanaf 13.30u spelen de lokale helden van de 100% Power Band en het Nederlandstalige zangduo Harten 10. De waanzinnige show van de Weekend Warriors staat garant voor een spetterende afsluiting van een fantastisch feestweekend.

Meer info vindt u op www.splosefeest.nl en op www.facebook.com/splosefeest.
De foto's zijn gemaakt door Fototeam Holten | Freddy Paalman.