De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vaartocht met de Enterse Zomp in Rijssen

Ontdek de Regge vanaf het water!

Vanaf het haventje bij de Pelmolen in Rijssen maakt de zomp de “Regt door Zee” een interessante vaartocht over de Regge. Er zijn twee schippers aan boord, waarvan de ene vaart en de ander vertelt over allerlei wetenswaardigheden.

In de zomermaanden zijn de zogenaamde Vaste Vaarten. Elk uur kun je vanaf 11.00 uur tot de laatste afvaart om 16.00 uur zonder te reserveren een vaartocht maken op de Enterse Zomp. Het haventje van de Enterse Zomp kun je vinden naast de Pelmolen aan de Pelmolenpad in Rijssen.

Groepen
Buiten bovenstaande tijden is de Enterse zomp ook te boeken voor uw groep. Informatie hierover is verkrijgbaar bij Tourist Info Wierden-Enter, tel. 0546-574911 tijdens openingsuren of stuur een mailtje naar info@entersezomp.nl.