De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Paasactiviteiten bij Dondertman

Vandaag staat Kinderboerderij Dondertman in het teken van Pasen.Tweede Paasdag worden de dieren getrakteerd op een overheerlijke paasbrunch. Omstreeks 13:00 uur gaan ze ‘aan tafel’. Een prachtig kijkspel waarbij iedereen van harte welkom is.

Een half uurtje later maakt de paashaas zijn opwachting op het terrein. Kinderen kunnen de hele dag meedoen met een leuke paasquiz. Kinderboerderij Dondertman is tot november dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur. Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag blijft de poort wel gesloten.