De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

EtalageKunstRoute

In het centrum van Holten

De Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) bestaat in 2019 tien jaar en organiseert dit jaar ook voor de 10e maal de EtalageKunstRoute.

Meer dan 30 leden van de vereniging exposeren zeer uiteenlopende kunstwerken in ca. 40 etalages in het centrum van Holten. En ook zullen, net als vorig jaar, de Holtense basisscholen een bijdrage leveren aan de EtalageKunstRoute. In 2018 waren dat kunstwerken van de groepen 1 t/m 4, dit jaar zijn de groepen 5 t/m 8 aan de beurt. Net als bij de voorgaande 9 edities verlenen de Holtense ondernemers enthousiast hun medewerking en stellen zij ruimte beschikbaar voor het plaatsen of ophangen van kunstwerken.

Naast de kunst in de etalages, worden er exposities ingericht in de expositieruimte van het Kulturhus van Holten en in de Nagelhoutzaal, eveneens in het Kulturhus. Deze jubileumexposities zijn ook de gehele maand november nog te zien. De toegang is gratis.

Bij de balie in het Kulturhus en in de Nagelhoutzaal kan men een gratis flyer ophalen met een duidelijke routebeschrijving. Het rondje Holtense kunst is ca. 2,5 km lang en kan fietsend of wandelend worden afgelegd. Voor nadere informatie website www.vhbk.nl of e-mail vhbk@live.nl De VHBK is ook te vinden op facebook.