De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Restantendagen in Holten

Drie restantendagen bij diverse winkeliers in Holten. Een groot aantal winkels pakt weer flink uit tijdens de restantendagen. De laatste opruimingsartikelen en seizoensrestanten worden deze dagen aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Een aantal winkels doet dat buiten op een rek, andere winkels doen het binnen in de eigen winkel, bijvoorbeeld op een aparte tafel of stelling. U kunt deze drie dagen profiteren van hoge kortingen! Wees er snel bij, want op = op en wie het eerst komt wie het eerst maalt.

In het centrum van Holten is voldoende parkeergelegenheid waar u de hele dag gratis kunt parkeren. Let wel op de parkeermogelijkheden midden in het centrum, daar geldt de “blauwe zone” waar met een parkeerschijf 1,5 uur gratis geparkeerd kan worden.