De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Paasweekend Marle

Trekkergebrul en geronk van motoren met een vleugje boerenrock, dat is Paasweekend Marle!

In het weekend van 19 april t/m 22 april 2019 staat Paasweekend Marle 2019 op het programma. En wat voor een programma! Er komen bekende artiesten richting Marle, en er zal weer veel motorisch geweld te zien zijn gedurende het gehele weekend.

Wij zien u graag op het feestterrein aan de Meester Werkmanstraat nabij de rotonde in Marle (gemeente Hellendoorn).

Voor meer informatie over het programma of de inschrijvingen kunt u kijken op www.paasweekendmarle.nl of bekijk de Facebookpagina voor leuke acties www.facebook.com/paasweekendmarle. Daarnaast kunt u paasweekendmarle volgen via Twitter.