De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

“Op Naar Nijverdal CURLING CUP”

Ook in de avonduren wordt de ijsbaan benut: onder andere met de Curling Cup voor bedrijven. De strijd om de Curling Cup leidt tot de finale in het laatste weekend voor de kerst. Geef je op en maak er een gezellige avond van met je collega's! Glühwein, muziek, kerstsfeer en samen op het ijs, winterse pret!

De inschrijving voor de Curling Cup is geopend! Dit jaar wordt de eerste editie van de Curling bedrijvencompetitie georganiseerd door Tafelronde 175 Hellendoorn/Nijverdal en Op Naar Nijverdal! De ervaring leert wel dat er erg veel belangstelling is, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek! Hoe gaaf; curling voor het goede doel.

Aanmelden kan nu door een mail te sturen naar: aanmelden@curlingcup.nl

Hoe en wat? De “Op Naar Nijverdal CURLING CUP”
Voor ons geen bezempjes... maar wat dan wel? Hieronder de basisbeschrijving van de Curling Competitie voor bedrijven.

Voor de “Op Naar Nijverdal CURLING CUP” gelden de volgende voorwaarden: • Kosten per deelnemende team bedragen € 195,00 . Hiervan gaat 50% naar de Schaatsbaan en 50% naar een goed doel. • Teamsamenstelling; een curlingteam bestaat in de meest ideale samenstelling uit 4 personen (i.v.m. de vier te werpen stenen). Bestaat je team uit 3 personen, dan gooit één speler twee keer. Bestaat je team uit vijf personen, dan zal je moeten rouleren.

Belangrijke curlingcompetitie informatie
Speelavonden voorrondes (je speelt op één van onderstaande avonden en win je dan ga je naar de Grande Finale:
o maandag 10 december
o dinsdag 11 december
o woensdag 12 december
o maandag 17 december
o dinsdag 18 december
o woensdag 19 december

Grande finale (Alleen voor de winnaars van de voorrondes):
o Vrijdag 21 december

DE VOORRONDES
De competitie bestaat uit kwalificatie-avonden en de finaleavond. Ieder team schrijft zich in voor de kwalificatie. De prestatie op deze kwalificatie-avonden is bepalend voor finalewedstrijden.

DE GRANDE FINALE
De finalewedstrijden brengen een uiteindelijke winnaar van de allereerste OpNaarNijverdal curling cup, een prachtige mogelijkheid om in de geschiedenisboeken terecht te komen. Uiteraard krijgt het winnende team een prachtige Curling Beker!