De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Fishermans Friends Strongmanrun 2019!

De moeder der Obstacleruns

De ‘moeder der Obstacleruns": Een uniek event dankzij de bijzondere omgeving waarin de runs plaatsvinden. Het parcours in Hellendoorn gaat dwars door de bossen, kleine meertjes en over de prachtige heuvels van de Sallandse Heuvelrug.

Een echte, ruwe muddy obstaclerun met overal langs het parcours rijen publiek. In 2012 organiseerden we de eerste Fisherman’s Friend StrongmanRun in Hellendoorn en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mega-event met duizenden deelnemers aan de start. Toch slagen we er ieder jaar weer in om een intieme sfeer te creëren, die door deelnemers en toeschouwers bijzonder wordt gewaardeerd.

Het bijzondere en sfeervolle karakter van de Fisherman’s Friend StrongmanRun valt ook buiten Nederland op.

In voorgaande edities ontvingen we maar liefst 13 nationaliteiten aan de start. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze beschikken over een geweldige dosis doorzettingsvermogen, maar komen tegelijkertijd voor de FUN. Want meedoen is zwaar, maar vooral ontzettend leuk. Eindtijden doen er niet toe, want langzaam of snel… iedereen staat na de 7KM, 12KM of 21KM vol trots aan de finish!

De routes van de StrongmanRun voeren je over een absoluut uniek parcours in Nederland! De omgeving van Hellendoorn biedt namelijk een unieke combinatie van heuvels, bossen, graslanden, maisvelden en water die je nergens anders vindt! Hiermee kunnen we de meest geweldige natuurlijke obstakels creëren! Een absolute must voor alle obstaclerunners! En voor iedereen die een beetje uitdaging zoekt ????

De prachtige Sallandse Heuvelrug en het Reggedal zijn de basis voor ruim 40 unieke en uitdagende obstakels! Gegarandeerd kom je aan het klimmen en klauteren. Ploeter je een weg door de modder. Voel je kuiten en hamstrings op de heuvels en het mulle zand! En oefen je zwemslag in het water van de Regge. Maar GENIET vooral van de mooie natuur en omgeving.