De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Twente Zangers & Sterre van Boxtel

Nieuwjaarsconcert

Begin het jaar 2019 goed en kom genieten van een prachtig concert van Vocaal Ensemble De Twente Zangers. Dit keer hoort u niet alleen mannenstemmen. De heren krijgen muzikaal gezelschap van niemand minder dan de 13 jaar jonge sopraan Sterre van Boxtel.

Deze talentvolle jonge dame treedt regelmatig op in binnen- en buitenland en weet iedereen te ontroeren met haar stem. Vol kracht, vreugde en met een groot bereik zingt zij Klassiek, Opera of Lichte Muziek. Sterre's techniek en het gemak waarmee zij zingt zijn uniek op haar leeftijd.

De Twente Zangers wonnen al meerdere kampioenschappen en geeft regelmatig concerten. Dit doen zij naast de eigen concerten ook vaak in een samenwerkingsverband. Zo nemen de mannen weer deel aan Rijssen Zet De Toon en gaven zij in april een benefietconcert voor de Stichting ALS, samen met het Rijssens Mannenkoor. Het ensemble bestaat al meer dan 50 jaar en is een begrip in Rijssen en verre omgeving. Deze muzikale mannen zijn dus niet de minsten en zeker het beluisteren waard. Tijdens dit Nieuwjaarsconcert brengen De Twente Zangers o.l.v. Mathijs Kraan een zeer divers repertoire ten gehore, met bekende én nieuwe nummers.

Het ensemble en Sterre worden aan de vleugel begeleid door Jan Lenselink