De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Koffieconcert KSW

met Strotkearls uut Luttenberg

Al sinds de jaren ‘80 van de vorige eeuw organiseert de Vriendenkring van Muziekvereniging KSW koffieconcerten. Ook in 2019 wordt deze reeks voortgezet. Op zondag 17 februari zullen de Strotkearls uut Luttenberg het concert voor hun rekening nemen.

De Stroatkjals, opgericht in 1997 door een aantal kerels die elkaar tegenkwamen aan het schap. Die groep kerels is inmiddels uitgebreid met twee vrouwen, een gemêleerd gezelschap nu, verschillende leeftijden, verschillende beroepen. Bij de optredens zingt het koor zonder dirigente, hierdoor kunnen ze makkelijker contact maken met het publiek en dat is dan ook een van de sterke kanten van De Stroatkjals. Het repertoire is zeer gevarieerd. Van “schoolliedjes van vroeger” en liedjes van het platteland tot zeemansliederen en meezingers uit de smartlappendoos.