Open dag op de Jipkesbelt

Zaterdag 11 augustus wordt al weer de vierde open tuindag van dit seizoen door Tuinvereniging De Jipkesbelt gehouden. Het tuinencomplex opent om 10.00 uur weer de deuren om de bezoekers weer te laten genieten.

Zaterdag 11 augustus wordt al weer de vierde open tuindag van dit seizoen door Tuinvereniging De Jipkesbelt gehouden. Het tuinencomplex opent om 10.00 uur weer de deuren om de bezoekers weer te laten genieten van streekproducten, verse groentes en fruit, zelfgemaakte jams en chutneys en nog veel meer lekkernijen.Ook als u zelf interesse heeft in het onderhouden van een moestuin, bent u van harte welkom om u in te laten schrijven, maar ook een korte rondleiding langs de 100 tuinen behoort tot de mogelijkheden.

Ook de imkers van de Bijenvereniging Nijverdal-Hellendoorn zetten de deuren van hun bijenstal de Immenschoer weer open voor het publiek, ook hier bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom. U kunt de bijen achter glas zien vliegen en een bijenvolk in een observatiekast bekijken. De imkers zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Door de droogte verzamelen de bijen een speciaal soort honing, die vanzelfsprekend te koop is bij de Immenschoer. Bij beide verenigingen staat de koffie tot 13.00 uur voor u klaar.