De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Mens 2 producties

Aan tafel met je schoonmoeder

Een theatrale lezing over misverstanden met je schoonmoeder e.a. dierbaren Een theatrale lezing in kerstsferen met een schoonmoeder in de hoofdrol, kan dat eigenlijk wel?

Wat doen we deze kerst met (schoon-)moeder en hoe vertellen we het haar? Als het hierop aankomt kennen we grof weg twee soorten mensen. Zij die met de deur in huis vallen en zij die er gezellig onduidelijk omheen draaien. Het kan anders! In deze humorvolle theatrale lezing laten Jeroen Stek en Ton Kemp zien hoe, met kennis uit onderzoek aan de universiteit van Harvard, de schoonmoedertechniek veel misverstanden voorkomt. Families bloeien op, het wordt nog gezelliger… of toch niet? Pure psychologische kennis gepassioneerd gebracht met veel humor in een theatraal jasje. Dus ‘Aan tafel met je schoonmoeder!’