De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Woensdagavond? BBQ-avond!

Onbeperkt genieten van vlees, vis en vega van de grill, inclusief salades, oerbroden met kruidenboter en sauzen, friet en aardappelgarnituur.

Restaurant De Hazelaer presenteert:
BBQ-avond
Elke woensdagavond van 11 juli t/m 29 augustus bent u welkom om te genieten van de BBQ-avond. Met vlees-, vis- en vegetarische gerechten van de grill en met luxe saladebar met slasoorten en rauwkost, oerbroden met kruidenboter en sauzen, en frites en aardappelgarnituur. De gerechten worden bereid en gegrild door de koks. Uw tafel wordt gedekt op het terras. En zit het weer toch tegen? Dan kunt u aan een tafel binnen terecht.

Vooraf reserveren is gewenst. Dat doet u telefonisch (0572 330005) of via de website van het restaurant: www.restaurantdehazelaer.nl