De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Uitzendbureau… voor mij?

Walk&Talk – met Bas Bolink van uitzendbureau GetWork

Wat kan een uitzendbureau voor je doen, in je zoektocht naar werk? In de eerstvolgende Walk&Talk komt er een uitzendbureau op de koffie in de Bibliotheek in Raalte.

Bas Bolink van uitzendbureau Get Work vertelt hoe een uitzendbureau te werk gaat, wat de diensten zijn en wat hij voor werkzoekenden kan betekenen. Misschien is dat meer dan je denkt en biedt een uitzendbureau je een nieuw perspectief of een onverwachte kans. Benieuwd? Kom dan op maandag 9 juli om 9.30 uur naar de Bibliotheek in Raalte. Deelname is gratis en de koffie en thee ook.

Praktische informatie Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Het is elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur, in de Bibliotheek Raalte. Steeds met een ander thema, maar met dezelfde positieve insteek. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt.