De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bouwblokjes Hardenberg 4 & 5 augustus 2018 in Evenementenhal Hardenberg

Het ideale weekend uitje met kinderen! Met LEGO bouwhoeken, springkussens, game corner, LEGO markt en attracties is het één groot speelparadijs voor kinderen. Bouwblokjes staat garant voor urenlang speelplezier en is een leuk uitje voor in de vakantie.

Het legofestijn Bouwblokjes is een LEGO walhalla voor jong en oud! Naast LEGO Bouwhoeken waar je zelf kan bouwen, zijn er fascinerende legocreaties te bewonderen. Met diverse attracties, springkussens en een racebaan is het één groot speelparadijs voor kinderen. Voor de allerkleinsten is er een speelhoek met Duplo. Ook worden er LEGO films vertoond en kun je op zoek naar dat ene ontbrekende LEGO blokjes, deurtje of poppetje om je set compleet te maken. Bouwblokjes is urenlang speelplezier en een leuk uitje voor in de meivakantie.