De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Stoer met Steen en Leer

Leer tijdens deze experience alles over natuurlijke materialen zand, steen en leer.

Vandaag vanaf 11.00 tot 16.00 uur vinden er in Natuurmuseum Holterberg tegelijkertijd verschillend activiteiten plaats. Stenoloog Martin Doorman komt natuurstenen slijpen. Heb je zelf een mooie steen gevonden neem die dan mee om te laten determineren. Soms zitten er in stenen fossielen of mineralen opgesloten, ook daar kan Doorman u alles over vertellen. Kunstenares Margot Hagel, Wapiti design, geeft een workshop sieraden maken van leer. Een heel leuke bezigheid voor jong en oud om onder begeleiding armbandjes, buidels, kettingen en nog veel meer te maken. Natuurlijk mag u zelf ook iets ontwerpen. De kosten van deze dag zijn entree museum en gebruikt materiaal. Reserveren is niet nodig.

Jubileum
****Natuurmuseum Holterberg viert dit jaar haar 80-jarig bestaan, daarom is er voor iedere bezoeker op beide dagen gratis het boekje over de Holterberg van Kees Bos.