De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De morgenstond heeft goud in de mond

Stap vroeg uit de veren voor een frisse ochtendwandeling over de Sallandse Heuvelrug.

Terwijl het nog donker is, leidt de gids van Staatsbosbeheer je door de uitgestrekte bossen richting het weidse heuvellandschap. Langzaam wordt het licht, en ontwaakt de natuur. Vogels beginnen met zingen, de zon komt op en dauwdruppels glinsteren in het eerste ochtendlicht. Onderweg vertelt de gids je over het natuurgebied en haar bewoners. Een heerlijke wandeling aan het begin van je dag!

De start van de wandelingen is bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. De wandeling start om 7.00 uur en duurt tot ongeveer 9.00 uur. De lengte van de wandeling is rond de 5 à 6 kilometer. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kosten voor volwassenen €4,-- en €2,50 voor de kinderen t/m 12 jaar.

Aanmelden via de website

De Sallandse heuvelrug biedt u bergen vol beleving en natuur.

Informatie: BuitenCentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711