Een zomer lang Brocante aan de IJssel

Door het jaar heen vinden er diverse sfeervolle antiekmarkten plaats in de binnenstad van Deventer onder de noemer 'Brocante aan de IJssel'. Zowel in de statige Grote of Lebuinuskerk als in de pittoreske Walstraat en aan de voet van de toren van de Lebuinuskerk op het Grote Kerkhof. Voor liefhebbers zijn die dagen een extra reden om heerlijk te struinen. Een leuke hoed, een chique sigaartje, een glas champagne en flarden van chansons zijn ingrediënten voor een ultiem pluk-de-dag gevoel. Vandaag in de Walstraat en omliggende straten. Thema: Oud nostalgisch speelgoed en blik.

Door het jaar heen vinden er diverse sfeervolle antiekmarkten plaats in de binnenstad van Deventer onder de noemer 'Brocante aan de IJssel'. Zowel in de statige Grote of Lebuinuskerk als in de pittoreske Walstraat. Voor liefhebbers zijn die dagen een extra reden om heerlijk te struinen. Een leuke hoed, een chique sigaartje, een glas champagne en flarden van chansons zijn ingrediënten voor een ultiem pluk-de-dag gevoel.

Data 2018:

Lentebrocante aan de IJssel Zaterdag 26 mei in de Walstraat en omliggende straten. Entree: gratis

Een zomer lang Brocante aan de IJssel Entree: gratis Zaterdag 23 juni in de Walstraat en omliggende straten. Thema: Vintage kleding en textiel Zaterdag 14 juli in de Walstraat en omliggende straten. Thema: Strand, tuin en plattelandsantiek Zaterdag 11 augustus in de Walstraat en omliggende straten. Thema: Oud nostalgisch speelgoed en blik Zaterdag 25 augustus in de Walstraat en omliggende straten. Thema: Vinyl, bakeliet en toffe oude plastics

Magische herfstbrocante Zaterdag 20 oktober in de Grote of Lebuinuskerk, Grote Kerkhof 38. Entree: € 3,-.

Winterweekend Feeërieke Kerstbrocante Op zaterdag 15 en zondag 16 december in de Oude Mariakerk, ingang: Nieuwe Markt. Entree: € 1-.