De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Picknicken met de boswachter

Wandel mee en geniet van een picknick op De Sprengenberg op zondag 8 juli van 12.00- 15.30 uur. Bewonder de schoonheid van De Sallandse Heuvelrug van dichtbij.

De boswachter van Natuurmonumenten neemt je mee voor een wandeling met picknick naar de mooiste plekjes van het gebied rondom De Sprengenberg.

Genieten van een heerlijke picknick
We beginnen de wandeling door de historische lanen richting de Palthetoren. De boswachter leidt je langs het "heksenhuisje". Daarna is het tijd om te genieten van een heerlijke picknick. Na de lunch gaat de wandeling verder langs de heuvels met prachtige vergezichten en lopen we door het gebied met de Schotse Hooglanders.

Startpunt en boeken Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online op: www.natuurmonumenten.nl/agenda.
De excursie start bij informatieschuur Erve de Pas, Molenweg 2, 7448 RE Haarle

Meer activiteiten?
Kijk op: www.natuurmonumenten.nl/agenda