De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

André Rieu Concert Maastricht

André Rieu

André Rieu, bij miljoenen bekend als 'De koning van de wals', is een van de populairste muzikanten ter wereld. zijn legendarische concerten in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken.

Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords. Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johan Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastvrouw of gastheer tijdens deze editie van André Rieu's concert in Maastricht, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt, zal spoedig bekend gemaakt worden.

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! 'Amore, my tribute to love' is Andrés eerbetoon aan de liefde - de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johan Strauss Orkest.Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer - exclusief in de bioscoop.