De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

KUNST BIJ GALERIE UITERART

Elke eerste zondag van de maand kunt u van 11.00 tot 17.00 uur weer genieten van schilderijen en beelden (ook in de tuin) bij galerie UITERART aan de Morgenster 14 in Nijverdal.

Als altijd kunt u genieten van honderden schilderijen uit de vaste collectie. Bij mooi weer kunt u ook wandelen in de tuin, waarin beelden zijn opgesteld. De toegang is gratis. De koffie trouwens ook. En mocht u geïnteresseerd zijn in de waarde van uw schilderij: laat het gratis taxeren.

U bent tussen elf en vijf uur van harte welkom. Op de site www.uiterart.nl kunt u thuis ook bekijken wat er zoal te zien is bij Uiterart. En mocht u niet kunnen: bel gerust voor een afspraak op een ander moment: 06 232 02 382.

Uw gastvrouw en gastheer: Wil en Gerard Ekelenkamp.