De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Weet wat je eet

Ga samen met de boer door de tuin en ontdek welk heerlijk groentegerecht je vanmiddag kunt eten!

Woensdag 16.00 uur, aansluitend op het brood bakken, begint: weet wat je eet met Aloys Meulenbroek. Er zijn veel mensen (kinderen) die niet weten hoe ons eten groeit in de tuin, hoe het van zaad tot vrucht komt of wanneer wat buiten groeit. Wij verbouwen veel soorten, een echte ouderwetse moestuin met bloemen tot op het grasdak.

We beginnen met koffie of een drankje en kunnen van gedachten wisselen over groeien en bloeien. Dan gaan we de tuin in en kiezen ons eten. Buiten onder de beuk of onder het grasdak praten we verder, bereiden we het eten. Rond 19.00 uur; zijn de bramen en de frambozen geplukt, de koeien gemolken en hebben jullie hopelijk een leuke middag gehad.