De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Roofvogelshow op Erve Deijk

Gerrit Zandvoort en zijn vrouw Janny geven met hun roofvogels een show op Erve Deijk.

Deze middag zullen verschillende roofvogels rond vliegen. Er zullen buizerds, valken, uilen en een gier met een spanwijdte van 2.20 meter aanwezig zijn. De Roofvogelshow is GRATIS te bezoeken op Erve Deijk te Holten.

Na de show kan men even binnenlopen in de winkel van Erve Deijk. Hier worden producten verkocht die gemaakt worden door de clienten. Zoals wenskaarten, appelmoes, jam, baby artikelen, seizoensartikelen etc.

Ook wordt er tijdens en na de show koffie verkocht, met een plak huisgemaakte cake. En er kan een mooie wandeling worden gemaakt rondom het dieren parkje waar herten, geiten en kalkoenen verblijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erve Deijk. Churchillstraat 19, Holten. Tel 088-5752170

Of neem een kijkje op de site van Gerrit en Jannie Zandvoort. www.valkerijrijssen.nl