De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vaartocht met de Enterse Zomp in Rijssen

Ontdek de Regge vanaf het water!

Vanaf het haventje bij de Pelmolen in Rijssen maakt de zomp de “Regt door Zee” een interessante vaartocht over de Regge. Er zijn twee schippers aan boord, waarvan de ene vaart en de ander vertelt over allerlei wetenswaardigheden.

In de zomermaanden zijn de zogenaamde Vaste Vaarten. Van maandag t/m vrijdag kunt u elk uur vanaf 11.00 uur tot de laatste afvaart om 16.00 uur zonder te reserveren een vaartocht maken op de Enterse Zomp.

Groepen
Buiten bovenstaande tijden is de Enterse zomp ook te boeken voor uw groep. Informatie hierover is verkrijgbaar bij Tourist Info Wierden-Enter, tel. 0546-574911 tijdens openingsuren of per email: wierden@twenteinfo.nl.