De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hart van Holten

met Rondje Smidsbelt

Elke donderdag vanaf 28 juni t/m 30 augustus wordt het op de Smidsbelt gezellig met optredens/live muziek.

Plezierige stemmen, bekende liedjes en een aangenaam volume, dat is de overeenkomst tussen de artiesten die op de Hart van Holten donderdagen zullen komen optreden.

Aan het begin van de avond, zo rond 19.00 uur start de livemuziek. In de loop van de middag staan er al kinderspelen klaar voor de kinderen en heerlijk te spelen.

Rondje Smidsbelt
Geniet tijdens Hart van Holten bij de drie deelnemende bedrijven van hun lekkerste gerechten inclusief een drankje en koffie na voor € 27,50 p.p. Informeer en reserveer bij Tastoe in Holten, tel. 0548-801931.