De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Trekkerslep Diepenveen

Zaterdag 7 juli 2017, de dag van de Diepenveense trekkerslep!!! Dit jaar voor de 31e keer Da's genieten van stoere trekkers, bulderende motoren, enthousiaste deelnemers en een lekker koel biertje. Kortom een evenement waar je bij wilt zijn ongeacht of je nu deelnemer of toeschouwer bent.

Wij verwachten weer veel deelnemers en publiek. De bestuurders zullen proberen de pk's van hun trekker zo optimaal mogelijk te benutten en zodoende de aangekoppelde sleepwagen over 100 meter voort te slepen. De sleepwagen is ook dit jaar weer de prachtige For Farmers-sleepwagen. Onze baan is voorzien van een 40 cm dikke laag klei. In 2013, het eerste jaar dat we konden rijden op deze baan hebben we een fantastische wedstrijd gereden. Wij verwachten dit jaar een nog betere baan.

De Diepenveense slep is één van de wedstrijden voor de StoppelhaeneCup.